<$BlogRSDURL$>

Sunday, May 02, 2004

Sunnuntaina toinen toukokuuta. vatsarintaliike@yahoo.com


Vihannekset liikenteessä

Saako autossa olla avattu kännykkä tai viinapullo sen liikkuessa?
Miksi uusien autojen varustusta parannellessa vilkut on jätetty pois?
Ja kannattaako tummansinisellä 200-sarjan farmarivolvolla ajella moottoritiellä vaihtelevasti 110-130km/h nopeutta?
Kenties 2.5. sunnuntaina oli ajettava kyydissä olleiden viherkasvien toiveiden mukaan?

Kesän merkkejä

Moottoripyörät ovat palanneet, kesä on tosiasia.
Samoin ainakin Hämeenlinnan moottoritielle ovat palanneet henkilöauton perävaunut joilla saa näköjään ajaa samaa 120 km/h kuin muukin liikenne.
Onko tämä syy siihen miksei suomalaisilla moottoriteillä saa edes kesällä ajaa 120 km/h kovempaa? Nopeusrajoitukset on suunniteltu perävaunun hinaamisen tarpeita ajatellen?

Takinkääntö on out, nimenkääntö on nyt in

Jos nimiä käännettäisiin kieleltä toiselle George Bush olisi venäjäksi Grusnii Kust ja suomalaisen on helppo assosioida loput. Suomeksihan George Bush olisi osapuilleen Yrjö Pensas, miksei yrjöt puskassa? Suomalaisten elinkeinoelämän ihmisten kannalta tilanne on mainio: Yrjöt ovat aavikolla. Yrjö II Bush pyrkii järjestämään eri alojen urakoitsijoille töitä Irakista. Näin suurille työllisyyshankkeille olisi syytä saada suomalaistenkin tuki.

Kauankohan Helvetillinen synti jatkaisi pääkaupunkinamme jos nimiä tosiaan käännettäisiin? Toisaalta mikäs siinä. Tässä kohtaa jäisi kapitaalillemme oikeastaan tsempattavaa. Ihmisiä on tapettu kirveellä ja raitiovaunulla ja ties millä mutta todellisiin pahuuden pesiin on vielä matkaa, se mikä laadussa voitetaan se määrässä menetetään.

Viroon, viroon

Nyt on oikea aika matkustaa etelään! Viinan hinta on vielä entisellään mutta porokuorma moninkertaistui vappuna. (Pôdrade koorem=suomalaisten sallittu viinalasti). Aikarajoituskin poistui! Tallinnassa on muutenkin kiva käydä, esimerkiksi Navitrollan galleria on siellä Toomemäellä (Pikk jalg 7).
Navitrollan töitä


Tänään, 2.5. on muuten ollut maailman naurupäivä naurufaktaa
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?