<$BlogRSDURL$>

Saturday, May 08, 2004

Poliisivaltioajattelu uhkaa

Lorem ipsum ei ilmeisesti ole kuullut ihmisistä nimeltä "femme". Jos hän itse haluaa olla "bitch" tai "rekka" se on hänen valintansa. Haluan kunnioittaa sitä.

Sen sijaan vaatimus:"Miksi puolireiteen ulottuvia tai lyhyempiä hameita ylipäätään tehdään isompana kokona kuin 36? Sitä suuremman kokoisilla ihmisillä niin paljastava hame näyttää lyhyesti sanottuna rujolta (testattu itse). Jos jossain, niin tässä isoveljen sopisi hieman holhota kansalaisia ja kieltää valmistus, myynti ja käyttö" Kuulostaa vähintäänkin Kiinan kommunistisen puolueen kulttuurivallankumoukselta

Olen esittänyt omia näkemyksiäni 26.3. ja 6.5. 2004 ja haluan Naisille vapauden valita muutakin kuin housut, shortsit, sandaalit tai paljaat sääret.

Vaikka Lorem Ipsum tunnustaakin ettei välitä ulkonäöstään, en hyväksy silti sitä perusteeksi tuomita ulkonäöstään välittävät Naiset. Mitä upeampaa on kuin Nainen jolla on Naisellisia avuja ja naisten vaatteet päällään.

Jos Lorem Ipsumin oma itsetunto ei riitä pukeutumaan miniin, miksi hänen pitää vaatia "Jos jossain, niin tässä isoveljen sopisi hieman holhota kansalaisia ja kieltää valmistus, myynti ja käyttö."

Jos länsimainen "vapaa" yhteiskunta ei miellytä suosittelen lämpimästi muuttamaan jonnekin jossa jo on diktatuuri eikä vaatimaan meillekin "isoveljeä" kyttäämään kansalaisia ja näiden mielitekoja.

Ties vaikka "isoveli" vaatisi siivoamaan huushollia ja parveketta sekä pesemään ikkunoita näiden pukeutumisneuvojen lisäksi?

Jollet itse ole diktaattori tai varma vallankumouksesi voitosta, harkitse ennenkuin vaadit diktatuuria tai "isoveljeä" yhteiskuntaamme. Lopputulos voi yllättää.

Kuinka Lorem Ipsum voi olla varma "isonveljen" vaativan kaikille paskaiset parvekkeet ja tuulipuvut???

Lisää aiheesta 26.3.2004 minihame






Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?