<$BlogRSDURL$>

Wednesday, May 05, 2004

Lidl ei hallitse suomalaista kauppatapaa

Lidl ei suostunut K-kauppiaiden tapaan maksaa kiireapu pimeästi kaupan tuotteina, siispä PAM-liitto ruotii lehdessään laajasti halpaketjun toimintatapoja. Eivätkö saksalaiset ymmärrä, että kirjanpidon ulkopuolelta annetut tuotteet voi vielä ilmoittaa varastetuiksi ja vähentää tappioina? Ovatko suomalaiset ja venäläiset ainoat liikemiehet jotka tietävät kuinka bisnestä tehdään?

Suomen kuningaspari oudossa valossa

Maksaako Sauli Niinistö veronsa Suomeen?
Eikö Sauli saa pennin latia korvauksia Suomesta?
Ovatko Sauli ja Tarja kateellisia menestyville urheilijoille?

Kulttuuriministeri Tanja Karpela on jättänyt Kalle Palanderin, Janne Ahosen ja Hannu Mannisen ilman urheilijapalkkaa koska he tienaavat muutenkin tarpeeksi ja Kalle ei edes maksa verojaan Suomeen.

Mistä on kysymys?
Eivätkö herrat menestyneet tarpeeksi hyvin?
Miksi heitä huonommin menestyneet saavat urheilijapalkkaa?
Onko suomalaisen hyvinvointivaltion tapa palkita epäonnistujat kuten Erkki Liikanen? Erkkihän tyri niin pahasti lama-aikoina että hänet piti lähettää ulkomaan komennukselle jotta pahat teot unohtuisivat.

Hyvä veljet ja rikoskumppanit

Suomi ei ole banaanivaltio. Suomi on hyvävelivaltio. Ei korppi korpin silmää noki. Parempi jakaa tuotto hyvävelien kesken: sulle mulle sulle mulle ja mulle ja mulle sekä valtiolle vähäsen.

Sundqvist piti vapauttaa aikoinaan kaikesta vastuustaan jottei tuo ahneuden ilmentymä ja raukkojen riistäjä olisi paljastanut vapaalla olevia rikoskumppaneitaan.

Arja Alho sai kokea hyvävelijärjestelmän varjopuolet. Veljen takia kannatti uhrata pätevä naispoliitikko jolla oli mahdollisuuksia suomalaisen vallan huipulle.

Nainen is a nigeria in Finnish political life.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?