<$BlogRSDURL$>

Sunday, May 23, 2004

Kunnes toisin todistetaan

Vastakohdat täydentävät toisiaan eivätkä samanlaiset ihmiset oikeastaan sovikaan elämään yhdessä. Yhteinen aamupala on kivampi jos toinen haluaa syödä sämpylän alapuolen ja toinen yläpuolen.

Niinkö?

Vaitän vastaan. Monien asioiden järjestyminen kuin itsestään tekee ne helpommiksi muttei takaa mitään suhteen onnistumisen kannalta.

Oikeastaan voisi olla parempi tykätä samasta sämpylänpuolikkaasta koska silloin toinen arvostaisi asiaa enemmän saadessaan itselleen juuri sen paremman puoliskon. Annan yläpuolen (tai minkä vaan puolen) sinulle koska rakastan sinua, en koska en muutenkaan välitä juuri siitä puolesta. Päivä käynnistyisi heti aamusta mukavalla fiiliksellä ja antaisi hyvät eväät loppupäivän taistoihin töissä sekä kotona.

Näin tuo taistelu yhteisestä onnesta alkaisi pienimmistä yksityiskohdista jatkuakseen elämän suuriin kysymyksiin asti.

En halua väheksyä tietynlaista "vastakohdat täydentävät toisiaan"-ideologiaa vaan kumota sen aninutlaatuisen merkityksen suhteelle.

Mielestäni suhteesta tulee luja jos se perustuu "kunnioitan toiveitasi"-ideologialle. Parisuhteessa joutuu väistämättä tinkimään omista toiveistaan ja haluistaan yhteiseksi hyväksi joten en ymmärrä miksei tuo asenne voisi alkaa a:sta jatkuakseen hamaan ö:hön saakka.

Tottakai moni vastustaa ja sanoo elämän olevan helpompaa kun suuri osa siitä ajautuu uomaansa kuin itsestään.
Epäilemättä. Suhteesta vaan tulee lujempi kun joka välissä joutuu tai oikeastaan saa vähän ajatella toista. Niin tuosta toisen osapuolen huomioimisesta tulee automaatio ja toinen luonto joka taatusti on tarpeen elämän myrskyissä.

On helpompi luottaa toiseen kun tietää tulleensa huomioiduksi pikkujutuista alkaen eikä jossain alitajunnassa idä epäilyksen siemen: "merkitseeköhän tämäkään asia kumppanilleni mitään?".


Jotta silleen. Epäilen vastakohtien mahdollisuuksia ymmärtää toisiaan tosipaikan tullen. Sekään ei ole mahdotonta mutta saattaa vaatia vähintään yhtä kovia ponnisteluja kuin paremman sämpylän puoliskon antaminen puolisolleen.



USA jatkaa nerokkaiden oivallusten etunenässä

Donald Rumsfeld (USA:n puolustusministeri) on oivaltanut kamerakännyköiden kuvauspotentiaalin ja kieltää nyt ottamasta edes niillä lisää kuvia irakilaisvankien kiduttamisesta joka siis jatkuu mutta ehdottoman kuvauskiellon voimalla. Sinänsä ovelaa, kun ei ole kuvia, ei ole todisteitakaan. Congratulations, you genius! No wonder the worldst most clever president GWB has chosen you to his minister of defence (or should it be attack?).


Suomalaiset rakennusliikkeet eivät ole yksin

Suomalaisten hallien romahtelu siellä täällä sai jo kuvittelemaan suomalaisen rakentamisen olevan laadultaan euroopan huonointa kunnes ranskalaiset tulivat hätiin. Pariisin lentokentällä romahtanut katto lohduttakoon suomalaisrakentajia:"paskaa ne tekee muuallakin". Ranskalaiset rakentajat ovat siis liittyneet suomalaisrakentajien ala-arvoista laatua käsittämättömän kovaan hintaan yhdistykseen (jos ei sattunut suomalainen alihankkija tekemään tuotakin kattoa).

Puolalaiset rakennusfirmat: Pelastakaa meidät raukat suomalaiset jotka olemme paikallisten tunarien armoilla, please!


USA:n avoimuuspolitiikka Irakissa jatkuu

Nyt nuo kidutukseen syyllistyneet sotilaat saavat ansionsa mukaan. Siltä varalta että he paljastaisivat hankkeeseen osallistuneita esimiehiään tiedotusvälineiltä on pääsy kielletty tähänkin tapahtumaan.


Lomaliikenteessä havaittua

Moottoritien vasemmalla kaistalla on hyvä ajella huvikseen 110 km/h vaikka liikenne on vähäistä ja oikeallakin kaistalla olisi tilaa (tietysti oman auton erehtymätön mittari saattaa näyttää 120 km/h).

Vilkkua on turha käyttää, se saattaa kulua ja joku voisi arvata etukäteen mitä aion. Pahinta tietysti on vilkun turvallisuutta parantava vaikutus.

Kännykkään on hyvä puhua ajaessa ilman hands-freetä. Hands-freen hankalat piuhat vaarantavat liikenteen joten parempi ilman.

Sivutieltä kannattaa hurauttaa jonon eteen jotta voi esitellä oman koslan hämmästyttävää kiihtyvyyttä ja tyylikästä savutusta.

Jäniksen juostessa tielle on viisainta tehdä kova hätäjarrutus varoittamatta silläkin uhalla että takana tulevat ajavat päälleni, nehän ne maksavat , heh heh.





Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?