<$BlogRSDURL$>

Tuesday, May 04, 2004

Kova palkka


Mulla on kuulema kova palkka, ainakin pomon mielestä. Mitähän se tarkoittaa?
Teenkö liian vähän töitä vai pitäisikö etsiä uutta duunia? Saisinko lorvia enemmän pienemmällä liksalla? Senkö vuoksi Vertti (nimi muutettu) aloittaa työt klo 7.30 kun hänen työvuoronsa alkaa 7.00 ja pitää ennen klo 9.00 vähintään kaksi tupakka & kahvitaukoa? Saako hän niin vähän liksaa että hänen pitää lorvia ollakseen samalla viivalla kanssani? Jos hänen tehokas työaikansa päivässä on noin 5 tuntia saisiko hän fudut jos saisi samaa liksaa kuin minä? Kyl mää vähä ihmettelen. Perkele!

Pidä mielessä:

UUSIEN EU-MAIDEN LIIKENNESÄÄNTÖJÄ

Maa: Viro
Nopeusrajoitukset: 50/90/110
Promilleraja: 0
Pakolliset varusteet: EA-laukku, palosammutin, varoituskolmio

Maa: Kypros
Nopeusrajoitukset: 50/80/100
Promilleraja: 0,9
Pakolliset varusteet: 2 varoituskolmiota



Uusien EU-maiden liikenne


Kyproksella moni meistä voisi olla kuskina, mutta entä Viro? 0 raja! Noudatetaanko sitä? Entä palosammutin autossa? Mitä hevonsitä? Jos auto palaa ei sitä ainakaan kannata sammuttaa jos sattuu olemaan palovakuutus.
Se on vaarallista ja hyödytöntä. Paska mikä paska.


EA-laukku. Sellainen voisi olla hyödyllinen. Jos matkalaisia on useampia siellä voisi säilyttää Buranaa, Imodiumia, laastareita, pullonavaajaa ja promillemittaria. Promillemittari nopeuttaa kummasti matkaan pääsyä kun kuka tahansa ensiksi toipunut voidaan asettaa kuljettajaksi.

Kaksi varoituskolmiota? Kyproksen promillerajan pohjalta molemmille saattaa olla käyttöä.


Hyi Faan!

Unohdetaan lakipykälät hetkeksi.

Pink Floydin "The Final Cut" on mustista sävyistään, toivottomuudestaan ja katkeruudestaan huolimatta kaunis levy. Bändi on hajonnut, Roger Waters käyttää Pink Floyd nimeä tehdäkseen oman soololevyn. The Final Cut on The Wallin III-levy jolle Waters keräsi The Wall tuplalta tipahtaneet biisinsä joita hänen bändikaverinsa eivät hyväksyneet.

Final Cut on musta, hieman akustinen, järkyttävän kontrolloitu ja aidosti epätoivoinen äänite jolla Waters lätkii sotahulluja kuonoon parhaansa mukaan.

Biisien nimet: "Get your filthy hands off my desert", "Paranoid eyes", "Two suns in the sunset", "The Fletcher memorial home" kertovat jo ettei äänite nouse listoille vaan sisältää tekijänsä sisimmän syvimpiä tuntoja jotka ovat sielun ääniä eivätkä enää musiikkia perinteisessä merkityksessä.
Final Cut

Kannanotto sotaa ja väkivaltaa vastaan.


Juodaan viinaa

Kanna sinäkin kortesi kekoon Suomen valtion viinanjuontikampanjassa! Tee testi:täällä''

Jos saat alle 8 pistettä olet alkoholin ongelmakäyttäjä ja hyvää C2H5OH:ta jää juomatta. Jokaisen suomalaisen tulisi saada tulokseksi vähintään 8 pistettä, mieluiten 16 tai enemmän jottei valtion kassaan tulisi turhan suurta vajetta alkoholiveron laskun takia.

Itsekin olen alkoholin ongelmakäyttäjä, ainakin kymmenen henkilökohtaisen kysymyksen mukaan. Sain vain viisi pistettä mistä on vedettävä johtopäätökset: Nyt on aika ryhdistäytyä! Viinan hinta laski. Nyt ryypätään eikä maistella! Suomi nousuun! Kippis ja kulaus!

Alan mies Matti Nykänenkin varoitteli heimolaisiaan Antabuksen vaaroista: "En suosittele antabusta kenellekään. Sen kanssa tulee ryypätessä ihan kammottava olo." Matin tokaisema otsikko Nykypostissa. Lisää Nykäsestä täältä:
jokaisen Nykäsfanin must


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?