<$BlogRSDURL$>

Monday, May 17, 2004

Kiasman edustaja aamulla mtv3:ssa

KIasman hankintoja hoitava nainen kertoi aamun uutislähetyksessä Kiasman näkemyksistä mm. kissantappaja Teemu Mäestä ja taiteesta yleensäkin. Koska ko. henkilö puhui "poliitikkoa" tai muuten vaikeasti ymmärrettävää "virallista kieltä" päätin suomentaa pääkohtia.

Syy miksi Kiasman piti ostaa esitysoikeudet Teemu Mäen kissantappovideoon on selvä: Kiasma haluaa tukea taloudellisesti Teemu Mäen toimintaa verovaroilla. Videotahan ei saa esittää julkisesti siinä näytettävän eläinrääkkäyksen takia. Kiasman edustaja väitti syyn olevan liian pienessä kirveessä eikä eläimen tappamisessa tai kärsimyksen aiheuttamisessa yleensä.

Kyseltäessä eläinrääkkäyksestä yleensä ja kissan tappamiskohdan poistamisesta Kiasman edustaja vakuutti taiteilijoilla olevan kiistämätön oikeus tappaa tai kiduttaa eläimiä taiteen nimissä. Teemu Mäki ei ole katunut eikä pyytänyt anteeksi kissan rääkkäystä ja Kiasma haluaa osoittaa täyden tukensa Teemun teolle. Kiasmassa halutaan nostaa taiteilijat ja näiden taide meidän ala-arvoisten ihmismassojen yläpuolelle.

Tottakai on helppo väittää ettei Kiasman edustaja käyttänyt näitä sanoja haastattelussa mutta on helppo nähdä vaikuttimien ja teeskentelyn läpi. Jos Kiasman edustaja olisi saanut vapaasti puhua hän olisi käyttänyt paljon voimakkaampia ja selvempiä ilmauksia kuin olen saanut tässä esitettyä.


Myytti alkoholista seksilääkkeenä murtuu

Jo Suomen kansan klassikko ja perusjulkaisu Pahkasika aikoinaan kertoi yllättävän uutisen: "jos otan niin annan" kaiken kansan nähtäväksi.

Uudemman tutkimuksen valossa näyttää siltä että lause olisi muutettava muotoon: "jos otan en vastustele vaan yllytän". Helsingin sanomissa 17.5.2004 sivulla D3 erikoislääkäri Tero Harjuntausta toteaa 16 alkoholiannoksen olevan naisilla suurkulutuksen raja ja tuo "suurkulutus heikentää yleensä seksuaalista kykyä ja halua".

Jos siis mies juo 4 pulloa keskikaljaa päivässä tai nainen 3 pulloa keskiolutta päivässä hän on suurkuluttaja jonka seksuaalinen kyky ja halu on heikompi kuin jos hän joisi vähemmän.

Mistä myytti alkoholin tehosta tulee?

Ahdasmielinen kasvatus on vuosisatoja opettanut seksin olevan likaista ja varottavaa jolloin ihmiset eivät ole oppineet suhtautumaan luontevasti omiin haluihinsa ja tarpeisiinsa vaan ovat salanneet ne parhaansa mukaan. Itse asiassa suomalaiset eivät ole ainoa kansa joka on suorastaan vastustanut seksuaalisia intohimojaan.

Tällöin tietysti seksuaalinen nautinto on minimissään koska ei ole uskallettu elää vapaasti vaan on sammutettu valot sekä touhuttu pimeässä ja sielläkin mieluiten peiton alla pikaisesti.

Ei siis mikään ihme että kunnon kännissä patoutuneet ja kätketyt himot pääsevät pintaan varsinkin jos niitä on yritetty lääkitä satunnaisilla pikapanoilla.

Kristillinen kasvatus on siis kääntynyt itseään vastaan. Oikeastaan tuo "kristilliseksi" nimitetty kasvatus on oikealta nimeltään tekopyhä kasvatus. Kun sisimmän valo on sammunut on yritetty teeskennellä kristillistä ja jouduttu ojasta allikkoon. On päädytty tilanteeseen jossa elämässä ei ole kristityn mielenrauhaa eikä pakanallisia nautintoja vaan kaikesta on poimittu pilaantuneet osat eikä edes pullaa rusinoista puhumattakaan.


Parempaa on tulossa

Kauan sitten oli vain Michel Millot:n ja Jean L'ange:n "Venuksen koulu", nyt on Kari Heusalan "Naisen seksuaalisuus" ja tusinoittain muitakin alan oppikirjoja.
Parempaa on luvassa kun annamme itsellemme vapauden olla ihmisiä

Nykyään ei välttämättä tarvitse olla "tekopyhä" ja teeskennellä olevansa muuta kuin todella on. Tottakai nykyäänkin erilaisuus ei ole ainoastaan rikkautta vaan myös syy jättää joku ulkopuoliseksi.

Tekotaiteellisten ihmisten on hyväksyttävä Teemu Mäen eläinrääkkäys koska muuten he ajattelevat samoin kuin kuka tahansa kissanystävä tai eläinaktivisti. Tekopyhien ihmisten on kiellettävä seksuaalisuus itsessään koska muuten he eivät eroa "pakanoista" mitenkään.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?