<$BlogRSDURL$>

Wednesday, May 19, 2004

Kaveria ei jätetä!

Mutta alaiset jätetään.


On USA:n nykyjohdon kanta sotatoimiin Irakissa. Herra Isoraha Yrjö tuplawiski Pensas on päättänyt uhkailun, väkivallan ja kidutuksen strategian käytöstä Irakissa. Vastaavaa toimintaa Herra Vladimir Iljitsh Lenin nimitti terroriksi; Venäjän vallankumouksen aikaan kun piti laittaa entiset vallanpitäjät kuriin. Stalin sitten vuorostaan laittoi etniset vallanpitäjät kuriin ja Putin tänä päivänä separatistiset ainekset jotka aikovat erota äiti Venäjän sylistä kuin pahaiset murrosikäiset kakarat.

Meinasin ihan innostua. Niin se Georgen toiminta Irakissa. Herra Presidentti on siis päättänyt irakilaisten terrorisoimisesta saadakseen taloudellista etua maalleen ja itselleen Irakissa. Rutiinitoiminnan luonteen saanut terrori on levinnyt tiedotusvälineisiin jolloin tietysti saamiaan ohjeita noudattaneet sotilaat on uhrattava. Heidän esimiehiäänkään ei tarvi uhrata kuin äärimmäisessä hädässä saati sitten koko operaation käynnistänyttä presidentti Bushin hallintoa. Amerikkalaisten asetehtailijoiden into tukea Bushia saa luonnollisen selityksen. Kauppa käy ja karavaani kulkee.

Valitettavasti joku sai tietää tapahtumista. Bushin onneksi Disney-yhtiö hidastelee Mooren dokumentin esittämisessä USA:ssa. Lieneekö tuo Waltin perillisten firma kompuksessa vanhoillisten republikaanien kanssa?

Armeija jossa ei noudateta käskyjä on rappiolla enkä ihan heti väittäisi sellaista USA:n palkka-armeijasta. Kysymys kuuluukin: kuka käski? Kuka päätti hyökätä Irakiin? Kuka halusi väkivaltaa ja terroria Irakiin? George perkele! Jos tunnustat pääset vähemmällä.

Älä välitä, ei Putinkaan tunnustanut ja Kiinassa ei edes ymmärretty Tiananmenin olevan jotenkin erikoinen tapahtuma.
Kaikki samaa maata (Bush, Putin, Kiinan johtajat) vaikka ovatkin eri valtiota. Pallomme tuntuu olevan "isojen poikien" pelilauta jolla pelataan monopolia tyyliin: isompi ase voittaa.


Ja Suomessakin osataan. Kehä I 19.5.2004 klo 17.10 Saab on remontissa tiellä. Keskellä kaistaa. Kellekään "viisaalle" remontoijalle ei tullut mieleen työntää autoa pois väylältä. Kysyn vaan: miksi?
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?