<$BlogRSDURL$>

Monday, May 10, 2004

Hajataitteita


Jenkit (?mitä ne oikeastaan ovat?) ovat usein kääntäneet kelkkansa. Tässä on kuva USA:n hyvästä liittolaisesta neuvottelemassa Persianlahden diplomatian hoidosta.


Jenkkien muillakin ystävillä lähi-idässä on ollut ketunhäntä kainalossa. Ainakin minusta tuntuu
siltä.



Jenkit haluavat päättää mikä on suotavaa ja tarvittaessa lähettävät armeijan selventämään kantaansa. Kuulostaa jotenkin väkivaltaiselta. Ikäänkuin olisi olemassa joku "isoveli" joka tietää paremmin.


Blogistanista löysin uuden alan yrittäjän. Miksi omien kokemuksien perusteella vaaditaan kaikille samaa?


Jos samantien 100 000 suomalaista muuttaisi Turkuun epäilen näinkö tuo paratiisi enää houkuttelisi kummallakaan puolella jokea.


Pienillä paikkakunnilla on tietysti selkeää kuka on kyttääjä ja kuka hoitaa kytättävät asiat, nyt suuremmissakin kaupungeissa on mahdollisuus asiantuntevaan
kyttäykseen.


Vaikuttaa pahasti siltä että uusista kyttääjistä on pulaa, nyt emme kenties koskaan saa tietää paistoiko kulttuurivaikuttaja Remu "Hurriganes" Aaltonen makkaraa paljaalla lattialla vai tapahtuiko Porvoossa jotain muuta lähes yhtä dramaattista.


Suomen tavoitelluimman poikamiehen tittelistä kilpailee nyt myös Matti Nykänen. Mielenkiintoista nähdä kuinka Mervin lausunto vaikuttaa Matin markkina-arvoon.


Omasta puolestani jätän poikamieskilpailut väliin ja jatkan armaani tavoittelua kotioloissa.




Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?