<$BlogRSDURL$>

Monday, May 17, 2004

Fortum sucks

Fortumin Porvoon jalostamon pitäisi valittaa sähkön toimittajalleen useamman tunnin kestäneestä sähkökatkosta joka haittasi tuotantoa ikävästi sunnuntaina 16.5.2004. Kaikenlaisia edesvastuuttomia sähköfirmoja sitä onkin.

Hyvien tyyppien maihinnousu

Erikoiskaupan esimies kertoi haluavansa töihin lähinnä "hyviä tyyppejä" mieluummin kuin ihmisiä jotka tietävät alasta jotain. Tämä selittääkin paljon.
Jos trendi voimistuu asioinnista eri liikkeissä tulee hauska kokemus josta hyötyy vain vähän ja pitkällä tähtäimellä on olemassa riski että hauskuuskin kärsii jos "asiantuntijan" ammattitaito on lähinnä välttämätön paha.


Kissatesti vinyylisoittimelle

Jos LP-soittimen omistajana haluat tietää myivätkö paskan vai laatulaitteen tee kissatesti. Mieluusti alle 5 kg painavan kissan hypätessä levysoittimen kannelle kuuntelun aikana soitin saa hätkähtää kuuluvasti muttei karata uralta pois tai sammua.


Tallinnaan

Päiväreissu Tallinnaan maksaa noin 38-55 euroa per matkustaja joten harkitsen vakavissani Räävelissä käyntiä. Paitsi Vana Tallinnaa sieltä saa myös edullisia ja maistuvia brändejä kuten Bieloi Aist (=valge kurk) ja Ararat (armeniasta) sekä bulgarialaisia viinejä että venäläistä kuohuviiniä joten kyllä menojalka vipattaa.

Sitäpaitsi tässä voi tulla kiire koska jokin instanssi haaveilee jo viinan hinnan korottamisesta joten saattaa käydä kuten viimeksi kun 12 tunnin risteilyt laillistettiin. Niillekin tuli loppu pikavauhtia. Ties vaikka taas alle 20 tunnin matkat kiellettäisiin.

Ja hei! On tekopyhää väittää että suomalaiset saavat matkustaa miten mieli tekee jos siltä matkalta ei saa saa tuoda viinaa tuliaisiksi.


Lisätietoa heimokansamme reviiristä löytyy täältä.


Ja ensi vuonna euroviisut suunnistavat Ukrainaan


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?