<$BlogRSDURL$>

Sunday, April 11, 2004

Yleistä tietoa

USA:n johtomiehet totesivat lauantai-iltana TV:ssä "kaikkien tietävän mistä Irakissa on kyse". Ja tottahan me tiedämme. Ainoa asia mikä USA:ta voi kiinnostaa maailmanpolitiikassa on öljy. Tottakai jotkin periaatteelliset kysymykset ja koko Amerikan mantereen ehdoton herruus johon Kuuba voi tehdä vain nimellisen aukon ovat myös tärkeitä mutta ainoa asia joka saa jenkit liikkeelle on öljy.

Olipa öljy missä tahansa päin maailmaa se on ainoa varma syy mille tahansa sotaretkelle jonka maailmapoliisi Yhdysvallat tekee siekailematta.
Vietnam olikin todella tyhmä liike. Ei öljyä eikä oikein mitään muutakaan. Irak on toinen juttu. Öljyä riittää vaikka pari kenttää vähän palaisikin.

Ei Bushia tai muita republikaaneja kiinnosta sentin vertaa vapaus tai historialliset nähtävyydet Irakissa. Öljy on se ainoa oikea syy tehdä kalliitakin tyhmyyksiä. Mielenkiintoista nähdä mitä vielä tapahtuu, ainakin sotatoimet ovat tuoneet uutta voimaa terroristeille ja paljon viattomia kuolleita.

Yleensähän pahimmat terroristit jäävät henkiin ja yllyttävät seuraajiaan entistä tuhoisampiin suorituksiin. Sama näkyy presidenttien Bush nuorempi ja vanhempi toiminnassa. Isältä kesken jääneet sodat poika käy loppuun jottei perheen kunnia tahraantuisi.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?