<$BlogRSDURL$>

Sunday, April 25, 2004

Pöksyt tutisevat!

Michael Schumacher huolissaan. Piste-ero KImi Räikköseen on enää 39 pistettä ja jäljellä on vielä 14 kisaa. Jos piste-ero vielä tästä kaventuu Michaelin on pyydettävä Bernie Ecclestonelta apua.

Juan Pablo Montoya saattaa menettää superlisenssinsä arvosteltuaan Michael Schumacherin ajotapaa. Ferrarin ykköskuljettajalla on Bernie Ecclestonen mandaatti ajaa kenen päälle haluaa ja vaikuttaa siltä ettei käytäntöä olla muuttamassa.

Tarja Halosen asema vaakalaudalla. Evan johtaja Risto E.J. Penttilä uhkasi kieltää Tarjalta toisen presidenttikauden jollei tämä tottele viisaampiaan. Ripa tietää ettei Suomi ilman miinoja pärjää, EU:sta ei ole sotilasmahdiksi ja Natoon emme kuulu.

Sitäpaitsi suomalaisia on liian vähän ryyppäämään tulevia venäläisvaltuuskuntia pöydän alle joten on hyvä olla miinoja takataskussa.

Tosin todellinen Miina on liian äkkijyrkkä jopa Venäjän suhteiden hoitoon joten täytyy pysytellä teknisissä välineissä.

Suomalaiset ymmärtävätkin tekniikan merkityksen. Puolustusvoimat tarvitsevat Soneran apua sähköisen viestinnän kehittämiseen, erityisesti sähköpostiliikenteen tehostamiseen.

Tarvittaessa voisi pyytää suomalaisen teletunnistetietoasiantuntijan Lontoosta luennoimaan erilaisten sähköisten viestimien valvonnasta sikäli kuin hänen pöksynsä eivät satu tutisemaan liikaa.

FIA:n Max Mosleylläkin on
nenäliina
takataskussaan.






Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?