<$BlogRSDURL$>

Thursday, April 29, 2004

"Ossilla on eltaantunut lumiukko vatsassa väärinpäin" Ismo Alanko, Sielun Veljet: Ossin jälkeiset

Kuvaa tilaani tänään hyvin täsmällisesti. Vaikka kankkunen on tuttu vieras se on harvinainen kävijä elämässäni. Sen sijaan migreeni kiduttaa minua ajoittain kiitettävästi. Luojan kiitos harvakseltaan.

Työpäivä meni kuin hämyisen usvan takaa nähtynä. Olin aika lähellä mutten kuitenkaan ihan siellä. Pää oli kuin hunnien taistelutanner ja olo kuin ruokamyrkytyksessä. Näkö toimi luojan kiitos vaikka tekstien rivit eivät olleetkaan kohdallaan. Pilvinen päivä oli pelastukseni. Kirkas auringonpaiste olisi tainnuttanut mut lopullisesti. Puistattaa pelkkä ajatuskin.

Kotiin päästyäni heitin imigranin helttaan ja tunnissa muutuin taas ihmiseksi. Ainakin etova tunne lähti ja pääkin palasi yhdeksi kappaleeksi omille harteilleni. Helpottavaa että tuo kipujen kaveri ja tuskan tuttava muuttui hyödyllisen tuntuiseksi osaksi kroppaani. Siis oma pääni.

Tuostapa piti suunnistamani ihan googleen asti ja löytyihän sieltä jotakin:
migreeniyhdistys
.

Onkohan munissani jotain vikaa kun migreenin esiintyvyys miehillä pitäisi olla vain 4,8% naisten 14,6% vastaan? Tapa se on tämäkin saada pitkä elämä. Ainakin se tuntuu pitemmältä kohtauksen kourissa. Ensin pelkää että kuolee ja sitten pelkää ettei kuolekaan. Vitsi on vanha mutta tunne on tuore. Klassikot pitävät pintansa tässäkin asiassa.

Pari vuotta sitten yrittäessäni päästä migreenikohtauksesta nopeasti eroon painuin terveyskeskuslääkärin puheille pyytämään uusia migreenilääkkeitä entisten jo aikoja sitten loppuneiden tilalle hän antoi minulle 800mg Buranaa josta ei mulle ollut mitään iloa. Päädyin yksityislääkärin vastaanotolle apua saamaan.

Jälkeenpäin kuulin ettei arvauskeskuksen tohtori uskonut minua kun päänsärkyni ei ollutkaan toispuoleista.

On se perkele kun asiat pitäisi aina tehdä oikein. Näköjään on kaksi tapaa tehdä asiat: oikea ja väärä. "Kaikesta täytyy maksaa ja kaikkeen täytyy maksaa" Pelle Miljoona.

Näinhän tuo meni torstaikin. Ja oli toivoa täynnä. Koko päivä. Paremmasta. Ja parempi tuli vasta pillerin voimalla. Näin pääsen pitkälle. Pilleripurkille.


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?