<$BlogRSDURL$>

Wednesday, April 14, 2004

Mainos TV = sensaatio TV

Konkurssikypsä (?) Fleasome Oy ei ilmeisesti saa yhtään asiakasta itselleen jollei tee epätoivoisia tekoja. Tänään MTV:n ohjelmassa 45 minuuttia ko. firma mainosti haittaohjelmaansa jolla saa kätevästi ryöstettyä verkkopankin käytetyt salasanat ja tunnusluvun.

Ikävä ettei Fleasome kertonut ettei ko. tempulla ole mitään käytännön merkitystä kenenkään verkkoasioinnin turvallisuuteen. Ensinnäkin salasanat muuttuvat eikä käytetty salasana johda mihinkään, toiseksi pitää olla Windows PC:n käyttäjä jolla ei ole virustorjuntaohjelmaa ja jolla on IE-selain ja kolmanneksi pitää olla tyhmä.

Itse asiassa MTV3 ja Fleasome Oy väittivät juuri äsken meitä tyhmiksi. Käytetty salasana on arvoton, mitätön, turha. Olemmeko me TV:n orjat niin tyhmiä ettemme ymmärrä muuttuvan salasanan olevan turvallinen tuote?

Ilmeisesti Fleasome Oy:n mielestä. Internetissä ja tietokoneen käytössä on todellisiakin tietoturvauhkia. Pelleily on säälittävää. Jotkin muut yrittäjät saattaisivat mainostaa tuotettaan tai ottaa yhteyttä mahdollisiin asiakasyrityksiin mutta Fleasome Oy näyttää haluavan IT-taivaan tähdeksi käyttämällä tunnettua "Matti Nykänen Way" konseptia.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?