<$BlogRSDURL$>

Monday, April 05, 2004

Kieltolaki päättyi ja Alko avattiin 5.4.1932 klo 10.00

Hyvää vuosipäivää vaan kaikille!!!




Microsontaa kaikille

Eat shit, ten million flies can't be wrong. No doubt.

USA:ssa Microsoft hoiteli hommansa hienosti. Apple sai puupennin korvauksia käyttöliittymän kopioinnista kun maksusta sovittiin Omppukaupan ollessa lähes konkurssissa jolloin vähempikin raha lienee tuntunut suurelta summalta.

Liittovaltion kapina taas vaiennettiin toimittamalla Microsoftin ohjelmistoja ilmaiseksi niihin kouluihin jotka olivat erehtyneet käyttämään Applen tai muiden kilpailijoiden järjestelmiä.

EU:ssa olisi varmaan hyvä idea toimittaa Microsoftin käyttöjärjestelmiä veloituksetta niihin kohteisiin joissa on siirrytty Linuxiin tai pysytelty Unixissa. Tottakai myös Applen rökittäminen EU:n siipien alla olisi Gatesin Piliä miellyttävä ratkaisu.

Ihmetellä täytyy myös Gatesin pitkämielisyyttä olla riitelemättä kampanjasta jossa kehotettiin: "say no to Bill". Ilmeisesti kuva ei ollut tarpeeksi näköinen.

Jatkossa pitäisikin keskittyä "Bill Gates syö teillä" kampanjoihin jotka antaisivat uutta näkökulmaa monopoleihin. Miksei myös "Pena syö teillä" kampanja jossa todetaan veronmaksajien rahojen päätyneen köyhän kartellin kassaan.

Mitä kannattavampi ja rikkaampi yritys sen ahneempia ja raadollisempia sen omistajat ja johtajat ovat.

Tässä taitaakin olla uusi tapa testata ihmisluontoa. Köyhällä ei ole muuta kuin henkisiä arvoja, tosin toisinaan nekin ovat korvatut televisiolla, viinalla ja ties millä nautintoaineilla. Rikkaalla ei välttämättä ole lainkaan käsitystä siitä etteivät hänen rahansa tee hänestä arvokkaampaa ihmistä kuin meistä muista.

Homot ja lesbot vaativat suvaitsevaisuutta mutta saattavat silti sisimmässään hyljeksiä biseksuaaleja. Kirkkojen piirissä pyritään ekumeniaan vaikka muut luonnollisesti kuuluvatkin "vääriin kirkkoihin".

Heikko itsetunto

aiheuttaa oman oleamassaolon oikeutuksen hakua kieltämällä toisen olemassaolon oikeuden. Jollet voi hyväksyä itseäsi, jonkun toisen hyväksyminen on vaikeaa, jopa mahdotonta. Kristitty (?) vihaa syntiä eikä siis hyväksy tuota kummajaista itsessään joten on syytä tuomita muita ihmisiä jotteivät omat puutteet näkyisi.

Tästä taas seuraa ketjureaktio: torjuntaa, vastustusta, vihaa, epäluuloa.
Syntyy negatiivinen kierre. Koska olen hyvä ja tiedän olevani paskiainen, toisten oltava vielä enemmän paskiaisia koska he ajattelevat jollain tavalla väärin, ainakin toisin kuin minä.

Positiivinen kierre

On tavoittelemisen arvoinen asia. Ensin minun pitää hyväksyä itseni jotta voin hyväksyä toiset. Ensin minun pitää rakastaa ja arvostaa itseäni jotta voin rakastaa ja arvostaa muita ihmisiä.

Kuinka voin auttaa? Olen avun arvoinen joten sinunkin on oltava. Olemme arvokkaita, ainutlaatuisia: ihmisiä. Et hoitanut hommaa toivomallani tavalla mutta lopputulos on hyvä; kiitos uudesta ratkaisusta!

Voitto kotiin sanoi Voiton vaimo ja jatkaa: meillä on tänään perunamuussia ja jauhelihakastiketta.

Johon Voitto: jos on Heinzin ketsuppia tulen kotiin.

STRAWBERRY FIELDS FOR EVER In A Gadda Da Vida!


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?