<$BlogRSDURL$>

Friday, March 26, 2004

TUPAKOITSIJAN PUOLESTA!

Myönnän tunteneeni vahingoniloa kun nuo ilmaterroristit saivat siirtyä sisätiloista imemään raikasta ulkoilmaa filtterin läpi pois lähettyviltäni.
Siitäs saivat sen häiriköt!

Hiljalleen täytyy pitää käryttelijöidenkin puolia.

He joutuvat tekemään samat työt kuin muutkin vaikka joutuvat tämän tästä käymään usein hyytävän kylmässä ja kosteassa ulkoilmassa kaukana sijaitsevassa tupakointipaikassa ja sen lisäksi ajattemaankin pienessä (?) nikotiinihumalassa.

Mikä riski saada flunssa tuulen tuivertaessa kauluksesta sisään tai joutua jatkamaan 2000-luvun hektisiä työpäiviä aamusta tai illasta, usein kyllä molemmista päistä. Tämä kyllä koskee kaikkia työssäkäyviä. Joudumme tekemään myös työttömien hommat pidimme siitä tai emme.

ILLUUSIO

on voimakas. Työ lisääntyy ja tekijät vähenevät. Yhä vähemmällä saavutetaan yhä enemmän. Menetämme vapaa-aikaa ja korvaus on väsymys, mahdollinen stressi, päänsärky, pahan tuulisuus.

Yritykset pyörivät työntekijöiden työllä, omistajien rikastuminen ja yhteiskunnan verotulot ovat sivutuote.
Yritys menestyy hyvinvoivan henkilöstön voimin.
Hymyilevä henkilöstö on menestyvän yrityksen kivijalka.


Pomon käydessä päälle yhtäältä, dead-linen toisaalta ja laskujen vielä näiden lisäksi ihmisistä on tullut kiireisiä ja kireitä. Hymy on katoava luonnonvara.

Hymy on edullinen tapa parantaa elämäänsä. Suomalainen vaan ei jaksa hymyillä, näköjään. Tuntojemme tulkki Eppu Normaalikin laulaa: "on naamat kuin ois syöty yoghurttia" ; tämä teksti tosin uskonnollisuuden ulkoisesta olemuksesta.



KRISTITYN

ja luterilaisen erityisestihän pitää painaa pitkää päivää niska limassa naama peruslukemilla. Turhuutta vastaan on taisteltava. Täytyy pitää kynttilää vakan alla. Turha luulla suomalaisilla ja jenkeillä olevan tässä suhteessa yhteistä. Jenkkien linssilude-hymyile-voita kulttuuri on kaukana kotimaisesta irvistelystä. Tottakai omahyväisyys ja narsismi ärsyttävät ketä tahansa.
Voisi vaan olla avoimesti ylpeä omista saavutuksistaan.

Naiset saavat käyttää minihametta vaikka kateelliset kanssasisaret sen kieltäisivätkin. Varakas tuttavani voi ostaa uuden auton pitämättä meteliä omasta syvästä köyhyydestään joka ilmenee lähinnä ruuan maustamisena pääasiassa suolalla.

Saahan samalla paitsi suolaa myös nestettä ja verenpainetta. Okei, reilusti käytettynä tietysti.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?