<$BlogRSDURL$>

Friday, March 26, 2004

MINIHAME

Kevätauringon paistaessa silmät väistämättä hakevat pitkäsäärisiä naisia minihameissa kauniit jalat tyylikkäiden sukkahousujen verhoamina.

Olenko sovinisti jos ihailen säihkysääriä, hametta puoleen reiteen ja kaiken kruunaavia laatusukkahousuja?
Fetisisti nyt ainakin?

Ihailen kauneutta ja tyyliä. Rohkeaa ihmistä joka polemiikkia pelkäämättä ja katseita kaihtamatta tulee ja voittaa. Minihame on vapaus ja kahle.

Yksisilmäiset ihmiset luokittelevat ihmisiä pukeutumisen perusteella mikä on luonnollista mutta usein kahlitsevaa. Ennakkoluulot ja ahdasmielisyys estävät näkemästä kauneuden vaikka se tarjoiltaisiin hopealautasella.

Vahinko on katsojan sisimmässä, ei katseiden seuraamassa naisellisessa tyylitaiturissa. Nainen joka käyttää minihametta on vahva ja rohkea: voittaja.


Nainen saa pukeutua kuten haluaa. Housuihin, hameeseen, mekkoon, haalareihin, mikä nyt ketäkin miellyttää. Käytän äänioikeuttani (?) ja äänestän minihameiden puolesta.


MIESMUOTI

Pahimmillaan miesten muoti on rasvaiset hiukset, hoitamaton parransänki, haiseva hengitys, hikinen t-paita, housujen päällä roikkuva kaljamaha ja tietenkin ikiaikainen OIKEUS ARVOSTELLA naisten ulkonäköä sekä pukeutumista.

Parhaimmillaan mies on siisti, peseytynyt ja kunnioittaa ihailemiaan naisia sopivan matkan päästä. Viisainta kysyä oikeat vinkit naisilta. Välttämättä minua ei pyydetä pukeutumaan jakkupukuun vaikka se olisikin tyylikäs vaihtoehto. Varmaan viehättävämpi naisen asuna.

Tunnustan että järkeni on jalkojen välissä joten luovutan tarkemman pohtimisen Naisille jotka itse tietävät parhaiten mikä heille sopii. Kunnioitan naisia ja samaan hengenvetoon lobbaan minihameita kera sukkahousujen.

Ja huomatkaa! Puhuessani katson silmiin enkä polviin!


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?