<$BlogRSDURL$>

Thursday, November 21, 2013

Päivän kysymys pitkästä aikaa 

Miksi Sampsa Kataja, mies joka haluaa lopettaa pikavipit Suomesta, antoi Merja Ailukselle hyvät työsuhde-edut ja käsittämättömän neljännesmiljoonan euron korvauksen jos Ailus irtisanotaan?



Soten pilkku 

Enpä olisi ikinä tässä elämässä uskonut toteavani että Suomen Keskusta näyttää olevan ainoa puolue Suomessa jossa on kompetenssia hoitaa asioita. Matti Vanhasen jätettyä päivänpolitiikan esiin tulee yhä uusia suomalaisia ammattilaisia joilla tuntuu olevan selkeä visio ja vahva ammattitaito asioiden hoitoon.
TV:ssä esiintyvät Backman ja Orpo ovat tyhjän päällä esitellessään uudistustaan jonka tietävät saavansa koska tahansa läpi hallituspuolueiden kansanedustajien äänillä eikä asiantuntijoiden tai opposition ääntä ole tarpeen kuunnella. 

Perustuslakivaliokuntakin voidaan ohittaa jollain tekosyyllä, eihän meillä olisi yksityistä pysäköinninvalvontaakaan joka käyttää viranomaisvaltaa jollei asioita voitaisi tarvittaessa runnoa läpi.

Millähän perusteella äänestäjät valitsevat edustajansa ja oman kantansa? Riittääkö nuori ikä, tyylikkyys ja kauneus vai vaaditaanko pätevyyttä? Joskus tuntuu että terveet ajatukset väärän puolueen esittäminä torpataan esittäjän takia eikä järkisyistä.




This page is powered by Blogger. Isn't yours?