<$BlogRSDURL$>

Tuesday, October 04, 2011

Saatanalliset suomalaiset saastuttavat simona 

Suomalaisten hiilijalanjälki on iso joten täällä voidaan pelastaa maailma saasteilta. Luojan kiitos intialaisten, kiinalaisten ja venäläisten hiilijalanjälki on pieni. Jatkakoot he valitsemallaan tiellä. Maailma pelastuu heti kun suomalaiset lopettavat lämmityksen ja autoilun. Eihän täällä voi oikein joukkoliikennettäkään pyörittää kun ihmisiä on liian vähän ja liian harvassa.


Ihmiset koppeihin eläinten sijasta! 

Keskustapuolue on saanut rangaistuksensa kannatuksen romahtaessa. Eikä ihme; Mari halusi sulkea eläimiä pieniin koppeihin. Hyi hyi!

Vihreät vastaavasti lisäävät kannatustaan halullaan sulkea ihmiset pieniin koppeihin mahdollisimman suurten kaupunkien keskustoihin. Tavoite on jalo koska mitä suurempi kaupunki sen paremmin joukkoliikenne toimii ja sen ahtaammin joutuu asumaan koska suurkaupunkien hintataso on omaa luokkaansa jos haluaa keskustaan nauttimaan luonnonmukaisesta elintavasta mahdollisimman kaukana luonnosta.


Monday, October 03, 2011

VR vihreiden asialla 

VR osallistuu tietullitalkoisiin yhdessä Vihreän Kansanpuolueen kanssa. Lähijunat ovat viime aikoina olleet lähes käyttökelvottomia joten tietullitulot nousevat jos VR pitää kiinni uusista toimintatavoistaan.


Voin tarina 

Pekka Puska kommentoi HS:ssä ettei se voi voi yht'äkkiä terveelliseksi muuttua ja tässä olemme samaa mieltä: VOI ON AINA OLLUT TERVEELLISIN RAVINTORASVA. Ei se miksikään ole muuttunut eikä muutu. Mausta sen tiedät.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?