<$BlogRSDURL$>

Saturday, March 20, 2010

Puska hallitsee 

Nyt se on sitten nähty. Pekka Puska hallitsee maailmaa. Pepsi kumartaa nöyrästi suomalaiselle terveysgurulle joka lienee rikastunut tutkimuksillaan ja varsinkin niistä saaduilla tuloksilla.

Tässä äskettäin tuli oikein virallisesti todistettua ja päätettyä se ettei ole 2000-luvun arvolle sopivaa kärsiä perinteisistä sokerin aiheuttamista sairauksista. Ei lainkaan. 2000-luvulla on sopivaa kärsiä keinotekoisten makeustusaineiden aiheuttamista uusista ja ennenkokemattomista sairauksista. Aspartaamin epäilleen aiheuttavan silmänpohjan rappeumaa ja olevan karsinogeeninen aine (=syöpää aiheuttava). Tätä riskiä ei kannata pelätä. Onhan suomalainen puolijumala ja terveysguru valinnut kevytlimut sokeristen juomien tilalle koko maailmaan. Niin sitä pitää.

Suomalaisten kärsimät uudenlaiset syövät saadaan vihdoin laajempaan jakeluun. Onhan Suomi, tämä kallis ja edelleen kalliimmaksi käyvä kotimaamme terveysterroristien luvattu maa. Täällä ei saa nauttia luomuruokaa jos se tulee lehmästä. Tuo märehtijä on tuhon airut joka tuottaa metaania, rasvaista maitoa ja punaista lihaa. Kyllä siinä on kauhua kenelle tahansa terveydestään kiinnostuneelle ihmiselle yli oman tarpeensa. Parempi on ihmisenkin syödä lehmänruokaa eikä lehmää tai sen tuottamia elintarvikkeita.

Maailmasta tulee varmaan parempi paikka kun juomme jatkossa vain nolla-kalorisia keinotekoisilla makeutusaineilla juomakelpoisiksi tehtyjä limuja. Minkä takia koko limsan juontia ei lopetettu saman tien? Mikä siinä makeassa virvoitusjuomassa on niin hyvää ettei vettä kannata juoda. Varsinkaan Suomessa jossa vesi on perinteisesti ollut laadultaan maailman huippuluokkaa.
Onko huono asia jollei juoma tuota rahaa globaalille jättiyritykselle?

This page is powered by Blogger. Isn't yours?