<$BlogRSDURL$>

Tuesday, August 19, 2008

Tuuliajolla 

Suomessa poliittinen johto vaihtaa korkeintaa tehtävää tai sijoitetaan johonkin virkaan jos jotain menee vikaan. Olympialaisten jälkeen nähdään samanlainen episodi Olympiakomitean valmennuksessa ja purjehtijainliiton valmennuksessa. Kari Niemi-Nikkola ja Chris Winter toteavat olleensa oikeassa lähettäessään Tuula Tenkasen harjoittelemaan purjehtimista Pekingin olympiakisoihin. Seuraavista kisoistahan tulisi vallan ikävät jos nyt asetettu mitalitavoite ylitettäisiin ja olympiadin kuluttua pitäisi pyrkiä parempaan. Parempi ettei turhaan pröystäillä. Eikä Euroopan mestaruus ole mikään meriitti verrattuna Tuula Tenkasen kykyihin joilla päästiin sijalle 22 olympiakisoissa. Olisihan se ollut noloa jos maailmanlistan seitsemäs eli Sari Multala olisi päästetty kisoihin.

Tärkeintä ei ole voitto vaan osanotto. Olympiakomitealla on rahaa ja valtaa. Turha siihen on mitaleja sotkea. Melko rahvaanomaista. Fyi faan!

Monday, August 11, 2008

Putinin laki 

Vahvempi ottaa mitä vahvempi haluaa. Venäjä ottaa Georgian ja Putin kostaa Stalinin hirmuteot nyky-georgialaisille. Näin sen saatanan (Stalinin) teot ovat ikuinen kirous maalle jossa sai alkunsa Hitleriäkin pahempi rikollinen: Stalin.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?